26 Nisan 2014 Cumartesi

Bunlar da takımın son ürünleri.Uğur böcekli kavanoz bonbonlarla takım oldular. Çiçekleri keçeden yaptım ve stiker ile süsledim. Alttaki etiketlere ise homemade damgası basıp, yine stiker ile süsledim. Çubukları büyük marketlerde bulabilirsiniz. Çiçekleri yapıştırmak için silikon kullandım.




Yeğenimin hazırlıkları hala devam etmekte. Bu hafta kavanoz şekerleri ile keçe magnetlerini bitirdim. işte bir kaç görüntü.



Minik Kavanoz Bonbonlar; Stikerları internetten buldum ve ofsette bastırdım.Minik kavanozlar ise Eminönünden. Konseptimiz kırmızı olduğu için uğur böceği kullanmak istedim.


Magnetler;


13 Nisan 2014 Pazar

DOĞUM ODASI HAZIRLIĞI

Yeğenimin doğumu için başladığım hazırlıklar son hısı ile devam ediyor. Daha önce yeptığım bir kaç şeyi paylaştım. Neredeyse hazırlıklar bitmek üzere. Bebeğimiz kız ama ben pembe kullanmadım. Klasik şeyleri çok sevmiyorum. Bu nedenle kız kardeşimle kırmızı ve pötikare kullanmaya karar verdik. İşte bizim ürünlerr...

Sabun Keseleri: Hastaneye gelen misafirlerimiz için..


Pötikare kumaştan diktörtgen keseler diktim ve keçeden yaptığım figürleri silikon ile üzerlerine yapıştırdım.

keselerimizin içinde de özel yaptırdığım kuzucuklu beyaz sabunlarımız var.




Lohusa Terliği ve Tacı: Bunların da keseler ile takım olmasına karar verdik. Terliğii Penti'den aldığım patiklerin üzerine yaptığım keçeleri yapıştırarak tamamladım..Tacı da aynı figürle süsledim.



Kapı Süsü: Daha önce paylaşmıştım ama üzerine farklı bir kaç figür ve yine taç ve terlikte kullandığım yıldız figürünü ekledim.



Şeker Kavanozları: Misafirlere ikram edilecek beyaz ve kırmısı bonbonlar içinn..


8 Nisan 2014 Salı

KEÇE KALIPLAR

Ben keçeden yaptığım hayvancıkların bazılarının kalıplarını sizlerle paylaşmak istedim. Bunları internette buldum. Word'e koplayalyıp, dilediğiniz kadar büyüterek kullanabilirsiniz...

                                                             KEÇE KEDİ KALIBI


                                                          KEÇE KELEBEK KALIBI



                                                          KEÇE TAVŞAN KALIBI



KEÇE KUZU KALIBI


KEÇE TAVŞAN KAIBI


KEÇE FİL KALIBI



BEBEK KAPI SÜSÜ

Yine kardeşimin bebeği için yaptığım kapı süsü de kırmızılı olsun istedik. Bu modeli bir sitede gördüm ve çok hoşuma gitti. Ufak değişikler yaptım ve aşağıdaki şirin şey ortaya çıktı.



LOHUSA TACI

Kardeşimin doğumu yaklaştı. Benden kırmızı lohusa tacı isteyince keçeden 2 farklı model çalıştım...






1 Nisan 2014 Salı

TATLI DRAJELER

Rüzgar Bebek bizi şaşırttı. Beklenenden erken geldi. Ben de evdeki malzemelerden magnetlerin yanına aşağıdaki şekerleri hazırladım.Drajeleri hazır aldım tabi ki... Bu akşam iş çıkışı hastaneye hem bebişi görmeye hem de bunları bırakmaya gideceğim.



Bu da kavanoz şekerimiz;