30 Mart 2014 Pazar

RÜZGAR'IN BEBEK ŞEKERLERİ

Keçeden yaptıgım magnetler ve lohusa tacı rüzgar'ın dogumunu bekliyor. Bu magnetleri internetten bulduğum kalıplardan yaptım. kağıttan kalıplar yaparım keçeleri kestim ve elde tek tek diktim:) yarın da sizlerle yine Rüzgar için yaptığım kuzucukları paylaşacağım..





ve Anne için LOHUSA TACIMIZ.... Alt kısmına silikon ile büyük bir pens toka yerleştirdim. Taçtan daha kullanışlı oldu bence....


18 Mart 2014 Salı

KEÇE BARDAK ALTLIKLARI

Bu bardak altlıklarını sevgili arkadaşım Zübeyde yapmıştı. Yılbaşı Hediyesi:) Yapımı oldukça kolay ve çok sevimli görünüyorlar. Kalın keçeden yapıldıkları için de ısıyı geçirmiyorlar. Yuvarlak kesilmiş keçe parçaları üzerine kağıttan kalıp çıkartarak bu cupcakeleri kesebilir ve silikon ile yapıştırabilirsiniz.


15 Mart 2014 Cumartesi

KEÇEDEN KURABİYE ADAM

Bu keçe çalışmasını yaptığım tarçınlı adam kurabiyelerin kutusunun içine süs olarak koymak için yaptım. Çok güzel bir çalışma oldu.


11 Mart 2014 Salı

KANEVİÇE SÜS (KİRAZLI)


Bu modeli mutfaktaki baharat kavanozlarımın kapaklarına yapıştırmayı planlıyorum. Hoş bir görüntü olabilir.


KANEVİÇE SÜSLER

Lise dönemlerinde çok fazla yapardım kaneviçeyi.Geçenlerde Bağdat Caddesi'nde dolaşırken Yonca Tuhafiye'de çok güzel kaneviçe setleri buldum ve dayanamadım aldım. Önce küçük parçalardan başladım ve süsler yaptım. Bu setler çok kullanışlı oluyor. içine tüm malzemeleri var.. İşte bir kaç örnek..